gümüşçün ilaçlama

Gümüş Böceği Nasıl Yok Edilir?

Latince adı Family Lepismatidae olan gümüş böceğinin görünümü, beyaz ile grimsi kahverengi arası veya mavimsi gümüş renge sahiptirler. 12-19 mm uzunluğunda olan gümüş böceği, gözyaşı şeklinde bir böcektir.

Nerelerde Daha Çok Görülür;

Gümüş böceği zemin veya bodrum katları, çatı katları, mutfak ve banyo gibi karanlık ve nemli ortamları tercih ederek yaşamını sürdürürler. Kâğıt ve nemli elbiselere karşı ilgileri oldukça fazla olan gümüşçün, özellikle şeker ve nişasta ile beslenirler. Selüloz, şampuan, kitaplardaki tutkal, keten, ipek ve ölü böcekleri de yiyerek beslenebilirler. Şok olabilirsiniz belki ama zaman zaman açılmamış gıda ambalajlarında çıkmıştırlar. Türüne göre 2 ila 20 arasında değişen gruplarda yumurtlayan gümüş böcekleri, birçok evde çoğu kez, lavabo ya da küvet içinde görülmüştür. Yiyeceklere verdikleri zararlar da varlıklarına belirten gümüş böcekleri, karşı önleminizi erkenden almanız sizin için çok iyi olacaktır.

Eve Girişler Önlenmeli

Dışarıda yaşamayan gümüş böcekleri kısa sürede yok olabilirler. Bunun için de kapı ve pencerelerin pervazları mümkün olduğundan fazlasıyla kapalı tutularak korunmalıdır. Evlerde bulunan çatlaklar ve dolap ve parkelerin arasındaki boşlukları kapatılmadır.

Tamamen Kurtulmak İçin İlaçlama Yaptırın!

Aldığınız bütün önlemlere rağmen evinizdeki istenmeyen bu böcek türünden kurtulmak için ilaçlatma tek çözümdür. Gümüşçün ilaçlama yapılacak detaylı bir kokulu ilaçlama ile sorun çözülmektedir. Böcek İlaçlama Şirketi olarak her zaman ilaçlama uygulamasını haşerenin yuva yaptığı alanları detaylı bir şekilde yaparak haşerenin çoğalmasını engellemektedir. İlaçlamanın daha etkili olması için ilaçlama sonrası ortamın en az 3 saat kapalı kalması gerekmektedir. Gümüşçün ile mücadele için tavsiye edilen ilaçlama tekniği mekanik pompa ile yapılan ilaçlama uygulamasıdır.

Günün her saati hizmet veren firmamızdan gümüşçün sorununa karşı çağrı merkezimizden bilgi edinebilir ayrıca ilaçlama talebi oluşturabilirsiniz.

Tagged .